Termeni si conditii

Site-ul www.pofta-de-viata.ro, denumit in continuare “site” este operat de catre S.C. Appetite for life. cu sediul social in: str. Burdujeni, nr. 5 bl. A14 ap. 60, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub J40/2857/2020, Cod identificare fiscala: 42327289, tel. 0756.067.233, denumita in continuare “operator” sau “societate”.

Pentru informatii suplimentare sau daca doriti sa ne contactati va rugam sa ne scrieti pe e-mail la claudia [at] pofta-de-viata.ro.

 

Utilizatorii www.pofta-de-viata.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor dintre parti, fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adaua prevederilor legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea acestui document, aceste modifcari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Prin accesarea www.pofta-de-viata.ro utilizatorii sunt de acord sa respecte temenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoare.

Termeni si conditii de utilizare

 1. Drepturi de autor
  Intregul continut al site-ului www.pofta-de-viata.ro, incluzand aici texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.pofta-de-viata.rosi este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
  Folosirea, fara acordul scris a www.pofta-de-viata.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
  Nici una dintre informatiile prezente pe site nu poate fi copiata, reprodusa fara acordul scris al www.pofta-de-viata.ro.
 2. Notificari in format electronic
  Prin folosirea site-ului www.pofta-de-viata.ropentru: primirea de notificari in format electronic (newsletter), comentarii pe blog, participarea la programele de consultanta, clientul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la www.pofta-de-viata.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site. Pentru a respecta libertatea de decizie a utilizatorului, acesta isi poate manifesta in scris prin e-mail dorinta de a nu mai primi notificari in format electronic din partea www.pofta-de-viata.ro
 3. Responsabilitati privind programele de consultanta
  www.pofta-de-viata.ro nu este responsabil pentru orice probleme aparute prin folosirea in alt scop sau incomplet/insuficient a a programelor de consultanta cumparate prin intermediul acestui site
  www.pofta-de-viata.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea planurilor de consultanta in modul in care ele sunt prezentate utilizatorului
  www.pofta-de-viata.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice problema de sanatate de care sufera utilizatorul si care nu este adusa la cunostinta prin completarea fisei de client
  Clientul isi asuma raspunderea de a transmite toate informatiile privind datele despre sanatatea sa corect si real, orice afectiune ascunsa nefacand posibila asumarea raspunderii de catre www.pofta-de-viata.ro

Politica de confidentialitate

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.pofta-de-viata.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre Utilizator.
 2. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidentiale si nu fac obiectul vanzarii catre terti.
 3. www.pofta-de-viata.ro colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), numai cu acordul voluntar al utilizatorului in urmatoarele scopuri:
  • validarea, expedierea si facturarea acestuia;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu achizitionat;
  • trimiterea de newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa ;
  • scopuri statistice
  • raspunsul la comentariile de pe blog

Prin acceptarea acestor conditii fiecare Utilizator si-a exprimat consimtamantul ca www.pofta-de-viata.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Client are dreptul de a obtine de la www.pofta-de-viata.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

Cererea trebuie trimisa pe adresa de email claudia@pofta-de-viata.ro.

 1. In virtutea inregistrarii voluntare pe websitul www.pofta-de-viata.ro sau a achizitionarii unor servicii de pe site-ul www.pofta-de-viata.ro clientul isi da consimtamantul pentru procesarea datelor cu caracter personal de catre www.pofta-de-viata.ro in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate mai sus, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale.
 2. Daca Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre www.pofta-de-viata.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi date cu caracter personal.

 

Achizitionarea de produse/servicii de pe site:

 

Plata produselor

Va punem la dispozitie doua modalitati de plata.

 • Plata cu card bancar, online, securizata

Pentru efectuarea platilor online, cu cardul bancar, veti fi redirectionat cate site-ul securizat al procesatorului de plati online, Netopia mobilPay, unde vi se va solicita sa completati un formular si sa urmati instructiunile oferite in vederea efectuarii platii in sistem securizat.

Societatea Appetite for life nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dvs., datele acestora fiind procesate in sistem securizat, exclusiv de catre procesatorul mobilPay, pe serverele acestuia.

Sunt acceptate la plata carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (inclusiv Electron).

Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului mobilPay.

 • Plata prin OP, transfer bancar

Plata se va efectua anterior livrarii produselor in contul de ING Bank deschis pe numele societatii Appetite for life.

In cazul in care, orice suma care ne este datorata nu este platita sau, o data platita, ne este diminuata in mod nejustificat, ne rezervam dreptul de a inceta contractul incheiat cu dvs., printr-o simpla notificare, pe care putem sa v-o transmitem si prin e-mail.

In cazul platilor online sau prin transfer bancar, Appetite for life nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de dvs., incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

Contact

Prin utilizarea formularului de contact de pe www.pofta-de-viata.ro clientul permite www.pofta-de-viata.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
www.pofta-de-viata.ro, va considera ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea sa in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.

Litigii

Termenii si conditiile de folosire ale acestui site se supun legislatiei romane.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail).

In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, evenimentul de forta majora nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

Dispozitii finale

Prin completarea fisei de client, acesta accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, www.pofta-de-viata.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.