Cum iti sustii libidoul in premenopauza pentru a te bucura de o viata sexuala wow

Afla cum poti sa iti tii hormonii in echilibru dupa 40 de ani

Inscrie-te la acest mini curs gratuit si afla ce se intampla cu corpul tau in premenopauza si cum poti sa iti sustii libidoul prin schimbari de stil de viata

Ce afli concret in acest mini curs?

  • De ce sexul in premenopauza poate fi super bun, chiar daca treci prin furtuni hormonale
  • Ce poti sa faci ACUM, dupa 40 de ani, pentru a-ti sustine hormonii si libidoul
  • Care sunt marile schimbari care au loc la premenopauza si care iti influenteaza libidoul
  • Cum sa iti sustii nivelul de estrogen, care este hormonul feminitatii si cel mai important hormon legat de libido
  • Cum sa folosesti beneficiile cu care premenopauza vine in viata ta, pentru ca da, exista si ele 🙂

  • Cum sa iti cresti nivelul de senzitivitate al corpului si de ce e el important pentru libidoul tau
  • Povesti personale de succes, inclusiv povestea mea de femeie si de mama de 3 baieti 🙂
  • Cum stii ca esti la premenopauza 
  • Exercitii concrete pe care sa le pui in aplicare imediat
  • De ce premenopauza este mai solicitanta decat menopauza pentru corp

Despre mine

De peste 13 ani am un stil de viata sanatos. Asa s-a-ntamplat nu pentru ca nu imi placea croissant-ul :), ci pentru ca provocarile pe care le-am avut inca din adolescenta m-au determinat sa caut solutii pe care nu le-am gasit in alta parte.

Acum mai bine de 8 ani m-am decis sa transform aceasta pasiune a mea in profesie. Atunci am urmat prima scoala de nutritie, cea de tehnician nutritionist. Au urmat apoi Institute for Integrative Nutrition si alte muulte cursuri si carti citite.

Ma implineste incredibil de mult ceea ce fac, sunt recunoscatoare provocarilor mele ca m-au adus aici si sunt si mai recunoscatoare pentru ca pot sa pun si eu un umar ca femeile cu care lucrez sa fie mai bine in corpul lor, sa se redescopera si sa se simta sexy din nou.

Ceea ce ma preocupa in aceasta perioada este cum sa am grija de mine in premenopauza, cu un cer cat mai senin, cu cat mai putine turbulente. Si stiu ca asta pentru mine nu vine de la sine, pentru ca acesti pana la 10 ani pana la menopauza au niste fluctuatii firesti de hormoni si, pe langa hormoni, copiii mei sunt inca mici si focusul pe mine nu poate fi decat o treaba constienta.

Acum sunt in cea mai buna perioada a vietii mele, fizic, energetic, sexual, emotional. Si chiar daca nu mi-e usor sa scriu despre acest subiect sensibil al libidoului, fac asta ca sa iti zic ca SE POATE sa ai o viata implinitoare si dupa 40 de ani, si in premenopauza.

Si cu copii mititei.

Eu am 3, dintre care o pereche de gemeni, si venirea lor pe lume a mai pus cateva caramizi la schimbarea vietii mele. Desigur ca e multa treaba cu ei, dar overall sunt pe un mare plus. Care, din nou, nu e default, ci e obtinut cu intentie si lucru permanent cu mine, in diversele „santiere deschise”, cum imi place mie sa glumesc.

Ce vine fain la pachet cu premenopauza, odata cu scaderea estrogenului, este acea detasare de ceea ce spun altii. Practic pui mai usor in aplicare acel „je m’en fous”, ceea ce imi ofera mai mult spatiu pentru mine, pentru vocea mea autentica si pentru cuplul meu.

Nu sunt vreo sex goddess si spun deschis asta. Sunt o femeie care lucreaza cu ea, cu corpul ei, cu cuplul ei, ca sa fie bine si cu ea si ca sa sustina o viata sexuala faina. Si fac asta pentru ca am convingerea ca accesarea energiei sexuale nu inseamna doar sex bun, ci conectare profunda la Resursa mea creativa.

Consider ca eu ca Femeie stau in spatele tuturor activitatilor mele.

Si asta-mi da energia si motivatia sa ma prioritizez pe mine.

Copiii mei vor o mama fericita si implinita. Si sotul meu la fel. Ca nu degeaba se zice „happy wife, happy everything”.

Si sunt tare bucuroasa sa impartasesc cu tine o parte din aceste lucruri care STIU ca functioneaza in acest mini curs. Enjoy it!

Cum iti sustii libidoul in premenopauza prin schimbari de stil de viata

Afla cum sa ai hormonii in echilibru si astfel sa folosesti beneficiile cu care premenopauza vine in viata ta, pentru a te bucura de o viata sexuala wow

Inscrie-te la acest mini curs gratuit si afla ce se intampla cu corpul tau in premenopauza si cum poti sa iti sustii libidoul!