Cadoul tau de Craciun: 3 ebook-uri cu informatii cheie pentru a reduce sindromul premenstrual in premenopauza

Cadoul este disponibil in perioada 15 dec 2023 - 3 ianuarie 2024

Buna, draga mea!

 

Am simtit nevoia sa vin catre tine cu un cadou in aceasta perioada a Sarbatorilor de iarna…un cadou in stilul meu, pe care sper sa il consideri si tu pretios si  pe care sa il folosesti pentru ca tu sa te simti mai bine, sa iti reduci sindromul premenstrual, sa iti recapeti energia, inclusiv sexuala, si claritatea mintala.

 

Aceste 3 ebook-uri fac parte din programul NO PMS – am ales pentru tine ceea ce am considerat ca fiind informatie cheie pentru a incepe sa faci schimbari in viata ta, sper chiar incepand de azi, care sa te aduca mai aproape de starea pe care tu ti-o doresti.

 

Am ales ebook-urile:

  • Despre estrogen, dominanta estrogenica si Solutii 
  • Rolul alimentatiei curate pentru a scapa de PMS + 2 super meniuri pentru faza foliculara si ovulatie si despre faza luteala si menstra
  • Pericolul Xenoestrogenilor

Imi doresc ca toate femeile sa stie ca menstruatia nu inseamna dureri, schimbari bruste de dispoziție, anxietate sau oboseala. Mult timp am crezut ca toate acestea sunt normale si că solutia este doar un Nurofen – care nu lipsea niciodata din sertarul meu de acasa sau de la birou. Dar, nu e deloc asa.

Femeia este o fiinta ciclica, iar nivelurile ei de energie, focus mental, capacitate de concentrare etc variaza de la o faza la alta a ciclului menstrual. Si mai variaza si in functie de etapele mari pe care le traverseaza. Cu siguranta premenopauza, care vine cu schimbari normale de hormoni, poate pune si ea paie pe foc in ceea ce priveste starea ta. Daca nu stii daca si tu esti sau te apropii de premenopauza, iti recomand sa parcurgi acest articol, precum si mini cursul gratuit despre sustinerea libidoului in premenopauza, disponibil aici.

Iata ce vei afla mai exact ca informatie din aceste ebook-uri:

  • Despre estrogen, dominanta estrogenica si Solutii – Rolul estrogenului in corp si cum un dezechilibru poate duce la simptome precum balonare sau instabilitate emotionala;
  • Rolul alimentatiei curate pentru a scapa de PMS– vei afla cum alimentatia poate influenta nivelurile hormonale si solutii alimentare pentru echilibrarea estrogenului si progesteronului.
  • Pericolul Xenoestrogenilor – discutam despre produsele de ingrijire personala ce contin xenoestrogeni si cum acestia pot interfera cu echilibrul hormonal. Sfaturi pentru a alege produse mai sigure si app-uri care te pot ajuta in acest sens.
  • 2 super meniuri valoroase adaptate nevoilor tale nutritionale pe fazele ciclului

Esti pregatita sa reduci PMS-ul si sa iti incepi echilibrarea hormonala in premenopauza? 

Atunci inscrie-te si primeste cadoul pe care ti l-am pregatit!

Despre mine

Claudia Buneci, Health Coach acreditat de Institute for Integrative Nutrition in 2016 si studenta in anul al 2lea la o minunata scoala de medicina functionala, tot din Statele Unite (ca la noi inca nu exista).

 

De peste 13 ani am un stil de viață sănătos. Așa s-a întâmplat nu pentru că nu îmi plăcea croissant-ul :), ci pentru că provocările pe care le-am avut încă din adolescență m-au determinat să caut soluții pe care nu le-am găsit în altă parte.

Acum mai bine de 10 ani m-am decis să transform această pasiune a mea în profesie si am inceput acest proces continuu de invatare.

Mă împlinește incredibil de mult ceea ce fac, sunt recunoscătoare provocărilor mele că m-au adus aici și sunt și mai recunoscătoare pentru că pot să pun și eu un umăr ca femeile cu care lucrez să fie mai bine în corpul lor, să se redescopere și să se simtă sexy din nou.

 

Acum sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele, fizic, energetic, sexual, emoțional. Și chiar dacă nu mi-e ușor să „dau din casa” pe acest subiect sensibil al hormonilor și despre cum se reflectă ei în întreaga viață, inclusiv în energia sexuală, fac asta ca să îți zic că SE POATE să ai o viață împlinitoare și după 40 de ani.