Meniu de curatare de 1 zi pentru curatare si senzatie de usurare

Ajuta curatarea ficatului in mod natural cu acest ghid gratuit care include un meniu de detoxifiere de 1 zi si recomandari de alimentatie sanatoasa care sustine detoxul natural.

Cum efectuezi un detox natural?

 

Organele responsabile cu detoxifierea in corp sunt ficatul, rinichii, colonul, plamanii, pielea si sistemul limfatic.

Pentru a efectua detoxifierea organismului pe cale naturala tot ce trebuie sa faci este sa sustii procesul natural de detoxifiere a corpului.

Detoxifierea corpului devine mai lenta atunci cand iti lipsesc nutrienti cheie pentru a sustine functiile organelor implicate in procesul de detoxifiere si atunci cand nivelul de toxine este mai ridicat.

 

Beneficii meniu detoxifiere

 

Starea naturala a corpului este una de sanatate si bunastare. Corpul uman se regenereaza si se curata in mod natural. Acest lucru e posibil numai atunci cand sunt indeplinite conditiile necesare.

Atunci cand procesul natural de detoxifiere se produce in mod eficient, poti observa urmatoarele:

  • o digestie care functioneaza cum trebuie ca sa te simti energica si usoara
  • o piele sanatoasa care straluceste – pielea reflecta ce se intampla in interiorul corpului nostru
  • o minte clara
  • atingerea unei greutati optime
  • eliminarea poftelor alimentare

 

Cu acest meniu de detoxifiere iti poti curata ficatul in mod natural, dar si restul organelor responsabile de detoxifierea organismului. Fara a te infometa sau a urma diete de detoxifiere care iti slabesc intregul organism. Ai nevoie de un corp puternic pentru a sustine sistemul imunitar si a avea energie pe toata durata programului de detoxifiere.

 

Am dezvoltat acest meniu de detoxifiere de 1 zi in urma experientei mele ca health coach si nutritionist. Astfel, te asiguri ca nu urmezi diete de detoxifiere care-ti pun viata in pericol, ci te bucuri de un meniu sanatos si echilibrat.

Mai multe despre procesul de detoxifiere poti citi in acest articol.