Ajut mamele sa scape de oboseala si sa isi echilibreze hormonii si greutatea

Esti mama de cativa ani, ai trecut de perioada de alaptare si esti pregatita sa ai un stil de viata sanatos, pentru ca stii ca asta te poate ajuta ca sa te poti bucura de viata din plin.

 

Si daca raspunzi afirmativ la cel putin una din intrebarile urmatoare, te afli in locul potrivit:

  • Esti foarte obosita si simti ca te indrepti catre epuizare?
  • Ti-e pofta de dulce?
  • Ai menstrele neregulate si dureroase?
  • Ai cateva kilograme in plus care nu dispar orice ai incerca?

 

Eu iti pot oferi sustinere pentru a avea mai multa energie si pofta de viata pe care sa le folosesti cum iti doresti tu. Obtii un stil de viata sanatos stiind cum sa faci cele mai bune alegeri privind alimentatia si restul obiceiurilor esentiale pentru echilibrarea ta.

 

Sunt adepta schimbarilor in pasi mici si usor de pus in practica. Aceasta abordare te ajuta sa observi rezultate continuu, inca de la inceput, dar sa si mentii schimbarile cu usurinta.

 

Dorinta mea este sa te sustin pentru a-ti regasi pofta de viata, pentru a aprinde focul ce stii ca se afla in tine. Acest foc care si-a pierdut din intensitate, umbrit de starile constante de oboseala, de toate lucrurile pe care le ai de facut si de informatiile contradictorii legate de un stil de viata sanatos.

 

Ca health coach si nutritionist, iti voi oferi nu numai informatiile esentiale care conteaza pentru tine, ci si sustinerea care te ajuta sa navighezi aceasta perioada. Pentru ca e important ca tu sa fii bine, atat emotional, cat si fizic.

 

Daca rezonezi cu abordarea mea si vrei sa afli ce inseamna sa ai un stil de viata asa cum iti doresti tu, iti ofer o conversatie gratuita de 20 de minute, in care sa ne conoastem si pe parcursul careia sa iti inteleg mai bine provocarile si dorintele.

De asemenea, te invit sa:

Iata ce a insemnat colaborarea cu mine pentru alte femei: