Ghid de alimentatie sanatoasa in sarcina

Ghid gratuit pentru vitalitate si tinerea greutatii sub control in timpul sarcinii

De ce e important sa ai o alimentatie sanatoasa in sarcina?

 

Alimentatia sanatoasa trece dincolo de calitatea mancarii. In sarcina, nevoile tale nutritionale cresc si e important sa te asiguri ca satisfaci aceste nevoi pentru ca bebelusul tau sa se dezvolte si sa creasca sanatos si tu sa iti revii cat mai usor dupa nastere.

Meniul sanatos special creat pentru viitoare mamici pune accent pe o alimentatie echilibrata.

  • Cum iti dai seama ca ai o masa echilibrata?
  • Cum sa mananci suficient, dar nu atat de mult incat sa iei prea mult in greutate pe durata sarcinii?
  • Cum combini alimentele?

 

Gasesti raspuns la aceste intrebari in ghidul de alimentatie sanatoasa in sarcina.

 

Ce ar trebui sa contina alimentatia in sarcina?

 

Ca sa acoperi necesarul de nutrienti crescut in sarcina, trebuie sa te concentrezi pe alimente integrale, proaspete, variate, colorate. Pe langa alimentele recomandate in sarcina, e important sa le poti prepara usor, rapid si corect.

In ghidul de alimentatie sanatoasa in sarcina vei gasi o varietate de combinatii alimentare, dar si recomandari de stil de viata in sarcina.

Vei gasi in ghid tot ce ai nevoie pentru a manca sanatos in sarcina. De la proteine, carbohidrati, grasimi, la vitamine si minerale, antioxidanti, probiotice care vin din surse variate precum: leguminoase, tuberculi, proteina animala, cereale integrale legume, fructe.

 

Am conceput acest ghid pentru ca stiu ce inseamna aceasta perioada pentru tine. Ca mama de 3 copii, dar si health coach si nutritionist, stiu cum sa iti satisfaci nevoile nutritionale, dar si sa iti tii greutatea sub control in timpul sarcinii.

Poti citi mai multe despre alimentatia in sarcina in acest articol.

 

Descarca ghidul de alimentatie sanatoasa in sarcina si descopera cum arata un meniu sanatos pe 3 zile ca tu sa ai vitalitate si sa te bucuri din plin de sarcina.