Consultatii individuale

Indiferent daca esti deja mama, esti insarcinata sau iti doresti sa ai un copil, sigur ai intrebari. Si aici incepe colaborarea cu mine. Imi place sa lucrez individual pentru ca asa ajung sa te cunosc cel mai bine si sa te pot sustine cu o abordare personalizata.

Daca vrei sa ne cunoastem, da-mi un semn la claudia [at] pofta-de-viata [.ro].

Ca sa aflu exact cum te pot ajuta, iti ofer o convorbire telefonica de 20 de minute!

Eu iti pot oferi sustinere pentru:

  • A-ti pregati corpul pentru sarcina, atat prin reglarea greutatii si a unor dezechilibre hormonale provenite din stilul tau de viata, dar si sustinandu-te, pur si simplu, sa inveti sa mananci astfel incat sa iti hranesti celulele corpului, din care se va naste si copilul tau.

  • A sti sa faci cele mai bune alegeri privind alimentatia si alte obiceiuri sanatoase pe durata sarcinii, reducand astfel poftele si alte probleme prezente in sarcina (constipatia, lipsa de energie, greturile, aparitia anemiei, a crampelor musculare, arsuri). Toate informatiile pe care le poti afla alaturi de mine sunt importante si pentru ca te ajuta sa iti revii mai bine dupa ce nasti, atat emotional, cat si fizic. De asemenea, adoptand cat mai devreme un stil de viata sanatos, sansele ca micutul tau sa se nasca fara problemele care actualment sunt aproape epidemii – alergie, astm, boli metabolice etc – cresc considerabil.

  • A trece cat de usor se poate peste perioada de post-partum – si eu ma refer intotdeauna la un post-partum prelungit, nu doar la cele 40 de zile „regulamentare”. „Ce mananc cand alaptez, ce trebuie eliminat pentru ca cel mic are reflux sau dermatita, cum fac sa ma incapa blugii dinainte de sarcina…” si multe alte asemenea intrebari isi gasesc raspunsul in colaborarea noastra.

Una peste alta, imi doresc sa te pot ajuta sa iti regasesti Pofta de viata.

Dar nu pot face nimic in locul tau (ok, poate doar sa iti comand legumele organice). Atunci cand faci ceva nou, este, insa, important sa ai sustinere. Aici intervin eu. Vei gasi un sprijin in mine, atat emotional cat si practic, voi fi un fel „vocea ratiunii”, dar o ratiune mai sensibila.