Abordarea mea

NUTRITIONIST & HEALTH COACH

Claudia Buneci

Nu e o intamplare ca ai ajuns pe aceasta pagina. Vrei un stil de viata sanatos. Vrei sa iti recapeti energia, greutatea optima si echilibrul hormonal si simti acum ca ai nevoie de sustinere ca sa reusesti asta. Dar in acelasi timp stii ca esti pregatita sa te ocupi de tine.

Cand vine vorba de sanatate si starea de bine, abordarea mea este una integrata, indiferent ca vorbim de colaborare in cadrul unor sesiuni individuale sau in cadrul unor cursuri online.

Dupa aproape 9 ani de cand lucrez ca health coach si ca nutritionist, dupa ce am colaborat cu peste 1000 femei, iti pot spune ca nu cred in existenta unor alimente fundamental rele, ci mai degraba iau in considerare maniera in care diferitele arii ale vietii tale sunt conectate unele cu altele. Astfel, vei putea si sustine un stil de viata sanatos, fara a simti ca iti lipseste ceva.

Lucrand impreuna ne vom uita la toate componentele vietii tale si vom gasi acea abordare care ti se potriveste doar tie, aducand, in primul rand, corpul tau inapoi in echilibru!

Eu iti pot oferi sustinere pentru:

 • Recapatarea energiei, dupa mai multi ani in care te-ai trezit noptile pentru copiii tai sau ai fost implicata in proiecte epuizante;

 • Echilibrarea hormonala, care inseamna mai exact sustinerea corpului tau pentru:

   

  1. a avea cicluri cat mai prietenoase, fara dureri si fara PMS care sa iti dea viata peste cap
  2. a trece cat mai bland si firesc prin perimenopauza (sau premenopauza), cei pana la 10 ani de dinainte de menopauza, care vin cu multe provocari pentru corpul femeii
  3. a regla eventualele probleme aparute la tiroida prin schimbari de stil de viata

 • A-ti obtine si mentine greutatea optima, nu prin diete sau sport epuizant, ci prin schimbari ale obiceiuri tale (si nu ma refer doar la alimentatie)

Una peste alta, imi doresc sa te pot ajuta sa iti regasesti Pofta de viata.
Dar nu pot face nimic in locul tau (ok, poate doar sa iti comand legumele organice). Atunci cand faci ceva nou, este, insa, important sa ai sustinere. Aici intervin eu. Vei gasi un sprijin in mine, atat emotional cat si practic, voi fi un fel „vocea ratiunii”, dar o ratiune mai sensibila.

 

Pentru ca cred ca comunicarea personala este foarte importanta in acest proces, daca esti pregatita de schimbare, te invit sa ne cunoastem in cadrul unei sesiuni gratuite, ca sa iti inteleg mai bine problema si, daca te pot ajuta, sa iti explic mai in detaliu care vad eu ca sunt pasii tai catre echilibrare.

Iata ce spun cateva din clientele cu care am lucrat, despre colaborarea noastra: